Kerstkaart met muziek of videoboodschap bestellen? Zo doe je dat

Nachten worden langer, dagen worden korter. De donkere dagen voor Kerstmis zijn officieel van start gegaan. De sint is nog niet in het land, maar veel mensen hebben het vizier al op de kerst gericht. En dat is niet voor niks. Kerstmis is een moment waar de belangrijkste dingen in het leven samenkomen: vriendschap, familie en gezelligheid. Inmiddels is bekend dat we een virus in ons midden hebben die de pret maar al te graag wil bederven, het coronavirus. Kerstmis 2020 is door datzelfde virus grotendeels in het water gevallen en in 2021 dreigt hetzelfde te gebeuren. Een harde conclusie. Een ieder in de samenleving snakt naar het samenkomen met familie onder de welbekende kerstboom. 

Buiten vriendschap, familie en gezelligheid is er nóg een kerstfenomeen waar we al jaren massaal aan meedoen met z'n allen: elkaar verrassen. Menig kerstboom wordt op kerstavond omringd door talloze geschenken en cadeaus, een mooie gewaarwording. Ook wenskaarten doen het rondom Kerstmis altijd goed. Een eeuwenoude traditie die anno 2021 nog steeds immens populair is. Vidismile blaast de kerstkaart nu nieuw leven in met een wel heel bijzonder concept. We leggen je graag hoe je met Vidismile de kerstkaart extra bijzonder maakt.

Kerstkaart met videoboodschap

Vidismile heeft een unieke module ontwikkeld waarmee consumenten een fysieke wenskaart kunnen voorzien van een videoboodschap: een kaart met videoboodschap. Met behulp van innovatieve QR code-technologie worden onze kaarten extra speciaal gemaakt. Je bestelt een kaart, voegt een videoboodschap toe en wij doen de rest. We drukken je videoboodschap in de vorm van een QR code op de achterzijde van de kerstkaart. De ontvanger kan de code eenvoudig scannen met zijn of haar smartphone en de video komt, zonder tussenkomst van apps, tevoorschijn. Kaart met videoboodschap ontwikkeld, glimlach gegarandeerd! Scan de onderstaande QR-code voor een voorbeeld. Let op, als je via de site een kaartje besteld wordt de video afgespeeld in ons eigen Vidismile-scherm.

Een kerstkaart met muziek

Kerstkaart met muziek

Ohja... we zijn in de inleiding nog iets vergeten. Kerstmis mag geen Kerstmis genoemd worden als er geen kerstmuziek wordt gedraaid. Veel radiostations beginnen medio november al met het doldraaien van de welbekende kerstplaten. Je houdt ervan of je houdt er niet van. Feit blijft dat veel mensen waarde hechten aan deze kerstknallers. Het mooie van ons concept is dat je een kerstkaart dus ook kan voorzien van een kerstliedje. De enige extra stap die je dient te ondernemen is het downloaden van de videoclip van het betreffende liedje. Upload vervolgens deze videoclip als video bij de kerstkaart en voilà, kerstkaart met muziek gerealiseerd! De ontvanger komt na het scannen van de QR code uit bij de videoclip. Beeld het je eens in, een mooie manier om iemand te verrassen toch? Dat dachten wij nu ook.

Kerstkaart met muziek

Met Vidismile ontwikkel je dus een ware muziek kerstkaart. Na het scannen van de QR code uitkomen bij 'All I Want For Christmas' van Mariah Carey of 'Last Christmas' van Wham!, wie wil dat nu niet?

Om onze kerstcollectie te bekijken, kun je hier klikken. Je verrast iemand met een unieke kerstkaart met muziek of videoboodschap voor slechts €3,99. Een kleine moeite dus, maar het verrassingseffect is onbetaalbaar. 

Ook voor bedrijven bieden wij unieke oplossingen richting de feestdagen. Werknemers bedanken door middel van een kerstboodschap is immers ook speciaal en past bij de hedendaagse trends. Voor meer informatie over wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen, klik hier

Terug naar blog