Een videoboodschap van de Kerstman

Wij helpen je graag bij het opdoen van inspiratie. Hoe leuk zou het zijn om in de kerstperiode een kaart met videoboodschap van de Kerstman te ontvangen? Een ludieke boodschap voor je personeel of een liefdevol bericht voor je neefje, je kunt alle kanten op. Let op, wij hebben geen kerstman ter beschikking, maar kunnen de videoboodschap in de vorm van een QR-code wel verwerken in een unieke kerstkaart.

Die kerstkaart kunnen wij in iedere oplage in druk zetten en opsturen naar een door jou opgegeven adres. Particulier en wil je 'slechts' één iemand verrassen met een kerstkaart met video? Bekijk dan onze kerstkaarten

Voorbeeld: Scan de QR-code en bekijk zelf hoe een videoboodschap van jezelf óf de Kerstman ontvangen wordt.

It's Christmas!

Wie ga je verrassen? Collega's, klanten of toch 'gewoon' je vrienden en familie. Maak een keuze uit een van onze kerstkaarten en laat ons weten hoeveel je er wenst af te nemen. We komen direct met een eerlijk prijsvoorstel en verwerken je video in een speciale QR-code. De kerstkaarten sturen we op naar een door jou opgegeven adres. Natuurlijk kun je ook een eigen design aanleveren.

Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Wat is je wens? Laat het ons weten.