Maatwerk

Heb je specifieke vragen of behoeften die buiten onze standaarden vallen? Wij vinden voor alles een creatieve oplossing, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen kaartontwerp aan te leveren of een videoscreen te ontwikkelen op basis van jouw (zakelijke) wens. 

Voor bedrijven: Relatiemanagement 

We kunnen op verschillende manieren maatwerk leveren voor bedrijven. Zo kunnen we een videoscreen ontwikkelen welke we volledig inrichten op de huisstijl van een bedrijf. Eigen kleuren, teksten, logo's en foto's inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om in een eigen videoscreen een call-to-action button toe te voegen, waardoor een bepaalde doelgroep direct kan worden aangezet tot actie na het kijken van de video. Een verrijking voor ieder marketinginstrument en een uniek staaltje relatiemanagement!

Een zakelijke videoboodschap

Naast een eigen videoscreen kunnen bedrijven ook eigen designs aanleveren. Dat kunnen wenskaarten zijn, maar ook ander materiaal, zoals folders en brochures. We zijn bekend met alle soorten drukwerk!

Vidismile kan er bovendien voor zorgen dat de kaarten direct bij de ontvanger worden bezorgd. We ontzorgen daarmee ook op logistiek niveau. Vul hieronder het contactformulier in en we beantwoorden je vraag of brengen een vrijblijvende offerte uit.

Voor particulieren: Persoonlijke kaartjes

Je familie en vrienden verrassen met een bijzondere geboortekaart, huwelijksaankondiging of andere boodschap? Ook voor particulieren verzorgt Vidismile maatwerk. Lever je eigen design aan of maak je andere wens kenbaar door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Contactformulier