Speciale wens

Heb je een speciale wens? Wij vinden voor iedere wens een creatieve oplossing, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen kaartontwerp aan te leveren of een videoscreen aan te vragen in de lay-out van je bedrijf. 

Marketing, HR en relatiemanagement

We kunnen op verschillende manieren maatwerk leveren voor bedrijven. Zo kunnen we een videoscreen ontwikkelen welke we volledig inrichten in de huisstijl van een bedrijf. Eigen kleuren, teksten, logo's en foto's inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om in een eigen videoscreen een call-to-action button toe te voegen, waardoor een bepaalde doelgroep direct kan worden aangezet tot actie na het kijken van de video. Een verrijking voor ieder marketinginstrument en een uniek staaltje relatiemanagement!

Een zakelijke videoboodschap

Naast een eigen videoscreen kunnen bedrijven ook eigen designs aanleveren. Dat kunnen wenskaarten zijn, maar ook ander materiaal, zoals folders en brochures. We zijn bekend met alle soorten drukwerk!

Vidismile kan er bovendien voor zorgen dat de kaarten direct bij de ontvanger worden bezorgd. We ontzorgen daarmee ook op logistiek niveau. Vul hieronder het contactformulier in en we beantwoorden je vraag of brengen een vrijblijvende offerte uit.

Persoonlijke kaartjes

Je familie en vrienden verrassen met een bijzondere geboortekaart, huwelijksaankondiging of andere boodschap? Ook voor particulieren verzorgt Vidismile maatwerk. Lever je eigen design aan of maak je andere wens kenbaar door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Contactformulier