Een kaart met muziek of geluid

Wij helpen je graag bij het opdoen van inspiratie. Een kaart met muziek, dat kan anno 2023 op verschillende manieren. Een liefdesmelodie voor je toekomstige man of een kerstkraker voor je tante die zoveel van Kerstmis houdt. Met Vidismile voeg je beeld en geluid toe aan een kaart in de vorm van een QR-code. Dat kan een persoonlijke videoboodschap zijn, maar dus ook de videoclip van jouw favoriete liedje. Het voordeel van deze technologie is dat je -met een beetje speurwerk- ieder liedje toe kunt voegen. 

Een kerstkaart met muziek

Muziek en Kerstmis zijn onafscheidelijk aan elkaar verbonden. 'All I want for Christmas' van Mariah Carey en 'Last Christmas' van Wham!, wie kent ze niet? Met behulp van onze QR-code technologie kun je deze kerstbangers toevoegen aan je eigen kerstkaart. Dat werkt zo: bestel een van onze kerstkaarten, zorg dat je de clip in je bibliotheek hebt staan en voeg deze na het plaatsen van de bestelling eenvoudig toe. Let op, je zult er zelf voor moeten zorgen dat je de muziek in mp4-format in je bibliotheek hebt staan.

 

Kaart met muziek

Kaarten met liedjes

Wie ga je verrassen? Collega's, klanten of toch 'gewoon' je vrienden en familie. Maak een keuze uit een van onze kaarten en voeg muziek, beeld of geluid toe middels bovengenoemde manier. Heb je een specifieke wens of behoefte?

Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Wat is je wens? Laat het ons weten.