Hoe werkt Vidismile?

Vidismile biedt verschillende diensten en producten aan waarbinnen de videoboodschap centraal staat. Deze worden hieronder toegelicht. Zorg ervoor dat de bestandsgrootte van je video niet groter is dan 100MB. 
StickerBOX
De StickerBOX bevat het bestelde aantal QR-code stickers. Dit aantal kan variëren van 20 t/m 640 unieke QR-code stickers. Iedere sticker staat gelijk aan één unieke videoboodschap. De StickerBOX bevat eveneens een uitgebreide uitlegvoucher die je van alle benodigde informatie voorziet. Omdat je deze waarschijnlijk nog niet ontvangen hebt, leggen we de werking van de StickerBOX kort aan je uit:
  1. Na ontvangst plak je een willekeurige QR-code sticker op een item naar wens. Denk aan een wenskaart, een bos bloemen, een fles wijn of een ander cadeautje.
  2. Scan de QR-code en neem ter plekke een video op óf upload een video uit je bibliotheek. 
  3. Bij tevredenheid bevestig je de video en overhandig je het geschenk aan de ontvanger. 
Zakelijk
Medewerkers verrassen met een bijzonder kaartje inclusief videoboodschap. Sponsoren bedanken met een persoonlijke videoboodschap als aanvulling op een relatiegeschenk. Een video om fysiek advertentiemateriaal te verrijken. Je leest het goed, een videoboodschap is toepasbaar bij velerlei bedrijfsactiviteiten. 
Met Vidismile verspreid je eenvoudig een persoonlijke video, mét behoudt van eigen identiteit. We ontwikkelen namelijk je eigen videopagina. Klik hier voor meer informatie. 
  
Wenskaarten
Natuurlijk kun je bij Vidismile ook terecht als je iemand wilt verrassen met een bijzondere kaart met videoboodschap. Een eenvoudige manier om geliefden op unieke en persoonlijke wijze te verrassen. We leggen het hieronder uit:
  1. Maak een keuze uit een van onze designs en doorloop het afrekenproces
  2. Direct na je bestelling ontvang je een mail met daarin een uploadbutton.    Hiermee kun je gemakkelijk een videoboodschap direct opnemen óf uploaden uit je galerij. Je kan dit op ieder moment doen, zolang het maar vóór de daadwerkelijke bezorging bij de ontvanger gebeurt. Let op, je kan de upload meerdere malen overdoen en bij tevredenheid bevestigen. De video blijft tot 12 weken na de upload afspeelbaar. 
  3. De QR-code wordt zorgvuldig op de achterzijde van je gekozen wenskaart geprint
  4.  Wij zorgen ervoor dat de kaart netjes de gewenste bestemming bereikt. Je kaart wordt verstuurd in een gesloten envelop. Privacy gewaarborgd! Als de NAW-gegevens van de besteller afwijken van de bezorggegevens, wordt de naam van de afzender op de envelop weergegeven. 
  5. De ontvanger kan de QR-code met een smartphone scannen. Vervolgens komt de videoboodschap, zonder tussenkomst van apps, tevoorschijn!
Bekijk bijvoorbeeld onze verjaardagskaarten met video