Vidismile voor organisaties

Een persoonlijke videoboodschap
Vidismile stelt organisaties in staat om een persoonlijke videoboodschap te verspreiden onder een bepaalde doelgroep. Dit kunnen (potentiële) klanten zijn, maar ook sponsoren, vrijwilligers of eigen medewerkers. Vidismile ontwikkelt een afspeelscherm dat volledig is ingericht op basis van de organisatiehuisstijl. Op deze manier kan uw organisatie, mét behoudt van eigen identiteit, communiceren met de betreffende doelgroep. 
   
QR-codes
Uw video wordt omgezet in een unieke QR-code. Een dergelijke code kan eenvoudig verspreid worden, bijvoorbeeld geprint op een fysiek wenskaartje. QR-codes kunnen vandaag de dag met iedere smartphone gescand worden. Een unieke mogelijkheid voor iedere organisatie om relevante stakeholders op een onderscheidende manier te benaderen. QR-codes kunnen op verschillende manieren onder de aandacht gebracht worden. In samenspraak bepalen we hoe het proces er exact uit gaat zien. Een QR-code gedrukt op een wenskaartje, of als sticker op een fles wijn.
   
Niets is te gek!
Uw medewerkers of sponsoren verrassen met een kaart inclusief persoonlijke videoboodschap? Of een unieke video als aanvulling op fysiek advertentiemateriaal? Vidismile beschikt over de middelen en vaardigheden om iedere wens te vervullen, van kleine volumes tot grote volumes en van productie tot levering. Vul onderstaand contactformulier in of mail direct naar info@vidismile.nl en stel ons op de hoogte van uw specifieke wens. Binnen enkele uren ontvangt u reactie. Your video, their smile!