Bedankje personeel: Een unieke kaart met videoboodschap

De coronacrisis heeft veel impact gehad op een ieder die deel uitmaakt van de wereldbevolking. Voor veel mensen geldt dat deze impact een negatieve ondertoon kent. Voor slechts een handjevol mensen heeft de coronacrisis positieve gevolgen gehad. Ten gevolge van de coronamaatregelen werken we al geruime tijd massaal thuis. Een overgang van kantoor naar de zolder of keukentafel gaat niet altijd zonder slag of stoot. Het vergt meer concentratie, wilskracht en doorzettingsvermogen van werknemers. Bij Vidismile zijn we van mening dat een uniek bedankje voor medewerkers in deze tijd niet misstaat. 

Videoboodschap + Kaart = Persoonlijk bedankje medewerkers

Bij Vidismile hebben we een concept ontwikkeld waarmee bedrijven werknemers kunnen verrassen met een persoonlijke videoboodschap. We brengen dit met QR-technologie in de praktijk. Een QR-code kan eenvoudig gedrukt worden op een kaartje en anno 2021 met iedere smartphone gescand worden. Na het scannen van de QR-code komt men terecht op een versleutelde videopagina die volledig is ingericht op basis van de huisstijl van het bedrijf. Binnen deze videopagina wordt de persoonlijke videoboodschap afgespeeld. Een unieke kaart met videoboodschap is de perfecte manier om medewerkers op een speciale wijze te bedanken. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Klik eens op onderstaande link:

Collega's bedanken

Bedankje medewerkers

Een persoonlijk bedankje voor het personeel maakt het verschil

Onder andere op social media zien we veel bedankjes en presentjes in brievenbussen van werknemers terecht komen. De ene keer betreft het een chocoladereep en de andere keer een klein boeketje bloemen. Het persoonlijk karakter loopt als een rode draad door Vidismile. We zijn van mening dat een persoonlijke verrassing spreekwoordelijk veel beter binnenkomt dan een algemene verrassing. Persoonlijke waardering is immers een belangrijke drijfveer voor werknemers om gemotiveerd te blijven. Zonder gemotiveerd personeel wordt het nastreven en realiseren van bedrijfsdoelen een lastige zaak. 

Daarom voelen we ons bij Vidismile verplicht om organisaties op de hoogte te stellen van het feit dat een verrassing altijd persoonlijker kan. En met persoonlijk bedoelen we niet het drukken van het bedrijfslogo op het omhulsel van een chocoladereep. Leuk, maar een persoonlijke videoboodschap waarbij iedere vorm van emotie naar voren komt is vele malen specialer. Stel jezelf is voor, je bent al enkele jaren in dienst bij je huidige werkgever en hals over kop wordt je verplicht om thuis te gaan werken. Een hogere werkdruk, nauwelijks contact met je collega's en concentratieproblemen zijn slechts enkele gevolgen van de veeleisende maatregel. Hoe zou jij het vinden om in lastige tijden een presentje te ontvangen met een videoboodschap? Een unieke videoboodschap waar waardering, trots en hoop wordt uitgesproken. Dát maakt Vidismile speciaal en is tevens onze onderscheidende factor. Een chocoladereep heeft binnen 1 minuut de weg naar je maag gevonden, maar een persoonlijke videoboodschap heeft na 2 maanden nog steeds een positieve impact. 

Bedankje personeel

Een kaart met videoboodschap voor uw personeel, of...?

Vidismile kan voor uw bedrijf een speciale kaart met videoboodschap ontwerpen, produceren én leveren tot aan de brievenbus van uw werknemer. Echter zijn onze QR-codes ook uitermate geschikt als aanvulling op andere geschenken. Naast een kaart met videoboodschap kunt u dus ook kiezen voor een chocoladereep met videoboodschap of een bosje bloemen met videoboodschap. We zijn ervan overtuigd dat we in overleg de ultieme verrassing voor uw personeel kunnen ontwikkelen. Neem geheel vrijblijvend contact op met info@vidismile.nl voor meer informatie.

Terug naar blog