Voor iedere kaart een videoboodschap

De coronacrisis heeft geleid tot een explosieve groei van het aantal verkochte wenskaarten in Nederland. Waar fysiek contact vaak niet mogelijk was, nam de behoefte om persoonlijk contact te hebben alleen maar toe. Maar is een wenskaart nog wel van deze tijd? En is een WhatsApp-bericht of -video niet veel hipper? De cijfers duiden een simpel antwoord aan, nee. Een traditionele wenskaart valt nog steeds in de smaak, zowel bij jongeren als bij ouderen. Maar als we langzaam maar zeker terugkeren naar het 'oude normaal', zijn de dagen van de wenskaart dan ook geteld? Bij Vidismile proberen we dit te voorkomen door het beste van twee werelden te combineren:

Een hippe videoboodschap met een traditioneel kaartje

Het verrassingseffect van een wenskaart zal nooit ter discussie staan. Iedereen vindt het leuk om een kaartje te ontvangen. Maar in een digitale wereld ontstaan er ook mogelijkheden om online je geliefden te verrassen, waardoor de wenskaart mogelijk uit beeld raakt. Bij Vidismile kruist het pad van de online wereld met het pad van de fysieke wereld. Men kan namelijk een kaart met videoboodschap bestellen. De videoboodschap wordt in de vorm van een QR-code op het kaartje gedrukt. Naast wenskaarten kan men ook een StickerBOX aanschaffen met QR-code stickers. Eén sticker staat hierbij gelijk aan één unieke videoboodschap. Iedere kaart kan vanaf nu dus verrijkt worden met een persoonlijke videoboodschap. Van geboortekaarten tot trouwkaarten en van beterschapskaarten tot vakantiekaarten. Alle soorten kaarten lenen zich uitstekend voor een persoonlijke video. Maar waar mag een videoboodschap nu écht niet ontbreken? We lichten het graag toe. 

Verjaardagskaarten met een persoonlijke video

Maar liefst één dag in het jaar draait alles om jou, je bent jarig! Vrienden en familie doen er alles aan om je goed in het zonnetje te zetten. Donuts, sushi, cola, het woord gezond staat die dag niet in je woordenboek. De hele kast zit vol met cadeautjes, je weet niet waar je moet beginnen. Maar dan is daar dat ene kaartje met die mysterieuze QR-code. Hét ultieme presentje om mee te beginnen. Je scant de QR-code en plots komen al je vriendinnen tevoorschijn in een videoboodschap die ze speciaal voor jou hebben opgenomen. Een moment van puur geluk. Een kleine moeite, maar je reactie is onbetaalbaar. De cadeautjes die je daarna ontvangt zijn stuk voor stuk mooi, leuk, lief en schattig. Maar 3 maanden later denk je nog steeds terug aan die ene kaart met die mysterieuze QR-code, a moment of joy!

 

Videoboodschap kaart

Beterschapskaarten met een persoonlijke video

Niet alles is zo leuk en vreugdevol als het vieren van een verjaardag. Soms zit alles even tegen en staat het huilen je nader dan het lachen. Juist op dat soort momenten is er behoefte aan een beetje persoonlijk contact, al is het maar iets kleins. Je spreekt het misschien niet uit, maar een korte veelzeggende boodschap van een vriend of nabij familielid met positieve woorden zal je hoe dan ook goed doen. Het mooie van een videoboodschap is dat je er tot 3 maanden na ontvangst op kan terugvallen. Een persoonlijke verrassing om even die glimlach terug te toveren, al is het maar kortstondig. 

 

Kaart met videoboodschap

Voor iedere kaart een videoboodschap

De titel van dit blog die we nogmaals willen onderstrepen. Een videoboodschap was het ontbrekende puzzelstukje van een persoonlijke verrassing. Met de wenskaarten van Vidismile én de unieke StickerBOX is de puzzel eindelijk compleet. De verjaardags- en beterschapskaarten stonden centraal. Maar wat te denken van kerst-, geboorte- en succeskaarten. Met een videoboodschap maak je iedere verrassing uniek en persoonlijk. Neem is een kijkje in onze collecties. 

 

Terug naar blog