Een kaart met videoboodschap vanuit je vakantieadres

Op het moment van schrijven is het begin juli. Dat betekent dat de zogenaamde vakantietrein op volle toeren aan het rijden is. We weten de weg naar landen als Spanje, Italië en Frankrijk prima te vinden. Ook vakantie in eigen land is dit jaar ongekend populair. Hoe leuk een weekje weg ook kan zijn, er is altijd een keerzijde. Je moet namelijk op de koop toe nemen dat geliefden achterblijven op het thuisfront. Je kan nu eenmaal niet met iedereen die je lief hebt op vakantie. Vidismile heeft dé oplossing om thuisblijvers toch een beetje bij je vakantie te betrekken, een kaart met videoboodschap.

Kaart met videoboodschap

Een persoonlijke vakantie-videoboodschap

Het sturen van kaarten vanuit een vakantieadres is een decenniaoud fenomeen. Vaak valt de keuze op een kaartje waar foto's van de bestemming worden weergegeven. Een handgeschreven stukje tekst en voilà, verrassing gereed en klaar voor verzending. Voor de ouderen onder ons mag dit gerust een traditie genoemd worden, een traditie die hoe dan ook nooit verloren mag gaan.

Met het videoconcept van Vidismile wordt je nu ook in staat gesteld om een kaart te sturen inclusief een persoonlijke videoboodschap. In een videoboodschap kun je in beeld & geluid kenbaar maken hoe je de vakantie tot op dat moment beleeft. De meest persoonlijke manier om iemand te verrassen vanuit je vakantiebestemming. Het mooie van Vidismile is dat het bestelproces online plaatsvindt. Je kunt dus eenvoudig een kaart bestellen via onze Nederlandse website, waarna wij het leveringsproces in gang zetten. Er zitten dan ook geen extra kosten verbonden aan het feit dat je je in het buitenland begeeft. Bekijk al onze kaarten door hier te klikken. 

videoboodschap-kaart - Vakantieboodschap

Vakantieboodschap

Een kaart met videoboodschap of videoboodschap-kaart is dus een uitstekende mogelijkheid om iemand vanuit het buitenland te verrassen. Een bijzonder maar in dit geval vooral een zonnig bericht. Hoe je de vakantieboodschap invult is natuurlijk volledig aan jezelf. Wil je laten weten dat je aan het genieten bent of wil je een geliefde stiekem een beetje jaloers maken? Het kan allemaal.

Hoe maak ik de juiste videoboodschap op vakantie?

In eerdere blogs hebben we reeds geschetst hoe je een perfecte videoboodschap maakt. Deze 'gouden regels' kunnen over het algemeen ook toegepast worden op de ideale vakantieboodschap, al zijn er een paar verschillen. Zo wordt aangeraden om een normale videoboodschap op te nemen in een rustige, liefst stille, omgeving. Dit geldt natuurlijk niet voor een vakantieboodschap. Hoe meer actie in de video, des te leuker de video. Ook het gebruik van licht komt niet zo nauw. Een goede -normale- videoboodschap bevat de juiste balans tussen licht en donker. Een vakantievideoboodschap komt krachtiger over met de zon in beeld. Derhalve raden we je aan om de normale adviezen omtrent licht & geluid in dit geval niet zo nauw te nemen.

Mocht je dit lezen en nog een vakantie voor de boeg hebben, wensen we je allereerst natuurlijk heel veel plezier. Vanzelfsprekend zijn we je graag van dienst met ons unieke concept. Iemand op persoonlijke wijze verrassen kan nooit kwaad. Kleine moeite, groot gebaar.

Terug naar blog