Wenskaarten met een persoonlijke videoboodschap: Hoe werkt dat?

Achterliggende software stelt consumenten in staat om een persoonlijke videoboodschap aan een wenskaart toe te voegen. De consument hoeft slechts enkele eenvoudige stappen te doorlopen om een wenskaart met een videoboodschap aan te schaffen. 

Wenskaarten met een persoonlijke videoboodschap

Het Vidismile-proces is simpel. Hoe realiseer ik mijn eigen wenskaart met een videoboodschap? We leggen het uit in enkele eenvoudige stappen:

  1. Maak een keuze uit een van onze designs en doorloop het afrekenproces
  2. Na betaling wordt een QR-code aangemaakt waarvan er maar één bestaat, namelijk de jouwe! Middels een button die je per mail ontvangt kun je gemakkelijk een videobericht direct opnemen óf uploaden vanuit je galerij. Je kan dit op ieder gewenst moment doen, zolang het maar vóór de daadwerkelijke bezorging bij de ontvanger gebeurt
  3. De unieke QR-code wordt zorgvuldig op de achterzijde van je gekozen wenskaart geprint
  4. Wij zorgen ervoor dat de kaart netjes de plaats van bestemming bereikt. Je kaart wordt verstuurd in een gesloten envelop. Privacy gewaarborgd!
  5. De ontvanger kan de unieke QR-code met zijn/haar smartphone scannen. Vervolgens komt de persoonlijke videoboodschap, zonder tussenkomst van apps, tevoorschijn!

Snel & Eenvoudig

Door bovenstaande stappen te doorlopen ontwikkel je een speciale wenskaart met een eigen persoonlijke videoboodschap. De werking van het Vidismile-proces en bijbehorende uitleg is belangrijk. Echter, is de kracht en emotiewaarde van onze wenskaarten met een persoonlijke videoboodschap belangrijker. Het persoonlijke karakter van de wenskaart staat centraal. In een persoonlijke videoboodschap breng je jouw boodschap krachtig, vol emotie, over. 

We krijgen continu positieve terugkoppeling van onze klanten. De terugkoppelingen gaan veelal over de eenvoud van ons proces én de kracht van het concept. Met eenvoudige en krachtige concepten trachten we onze klanten ook in de toekomst optimaal van dienst te zijn. De wenskaarten met een persoonlijke videoboodschap van Vidismile, ze liggen voor je klaar. 

naar collecties

Terug naar blog