Waarom creëert een videoboodschap ook meerwaarde voor uw organisatie?

Door de verschuiving van offline communicatie naar online communicatie heeft 'de videoboodschap' aan populariteit gewonnen. Ook het bewaren van onderlinge -fysieke- afstand ten gevolge van de coronacrisis heeft de videoboodschap goed gedaan. Zowel particulieren als organisaties kunnen een persoonlijke videoboodschap inzetten als middel. Zo is het voor consumenten mogelijk om een kaart met videoboodschap aan te schaffen bij Vidismile om zodoende geliefden te verrassen of een hart onder de riem te steken. Een unieke kaart in beeld & geluid is een mooie en vooral onderscheidende manier om iemand te benaderen. Ben je een particulier en overweeg je om iemand te verrassen met een van onze videoboodschap-kaarten? Bekijk onze collecties eens.

Kaart met videoboodschap

Een persoonlijke videoboodschap uit bedrijfsperspectief

Niet alleen consumenten kunnen een videoboodschap inzetten om iemand te verrassen. Ook voor organisaties is een videoboodschap een uitstekend middel om een bepaalde doelgroep in het zonnetje te zetten. Denk aan sponsoren, (potentiële) klanten, vrijwilligers of leden. Er is immers altijd een bepaalde groep mensen belangrijk bij het waarborgen van de continuïteit van een organisatie. Een persoonlijke verrassing zal bijdragen aan het boosten van de relatie tussen u en deze groep mensen. Bewezen is dat persoonlijke waardering een belangrijke drijfveer is om de betrokkenheid rondom een organisatie te stimuleren. Juist daarom is een videoboodschap uitermate geschikt om mensen op een persoonlijke manier te benaderen. 

Uw eigen videopagina

Relaties verrassen met een persoonlijke videoboodschap is wat kort door de bocht. Hoe wordt dit dan exact in de praktijk gebracht? Bij Vidismile ontwikkelen we een versleutelde videopagina welke we volledig in kunnen richten op basis van de bedrijfsstijl. De videopagina bevat onder andere uw eigen logo, eigen teksten, eigen huiskleuren en (eventueel) eigen foto's. Op deze manier wordt u in staat gesteld om op een persoonlijke manier te communiceren met een nader te bepalen groep mensen. 

Vervolgens integreren we een door jullie opgenomen videoboodschap in diezelfde videopagina, waarna ons systeem een unieke QR-code genereert. Deze QR-code kunt u naar eigen invulling verspreiden, bijvoorbeeld gedrukt op een speciaal ontwikkeld kaartje. De ontvanger kan de QR-code eenvoudig scannen met zijn/haar smartphone en de videoboodschap wordt zonder tussenkomst van derden afgespeeld! Een unieke verrassing, hetgeen de onderlinge relatie tussen u en uw relatie hoe dan ook ten goede komt. Voor meer informatie verwijzen wij u vriendelijk door naar deze pagina.

Voor iedere gelegenheid een videoboodschap

Voorbeelden van enkele doelgroepen hebben we zojuist al opgesomd (klanten, sponsoren enz.). Het is daarnaast ook zo dat een videoboodschap van pas komt voor iedere bedrijfsgelegenheid. Is er een fusie aanstaande? Licht relevante stakeholders in met een persoonlijke videoboodschap in plaats van een simpel mailtje. Wilt u sponsoren of werknemers bedanken? Verras ze met een persoonlijk bericht in beeld & geluid in plaats van een oppervlakkig kaartje. Wilt u op een onderscheidende manier adverteren? Voorzie drukwerkmateriaal van een advertentievideo door een QR-code bij te sluiten. 

Het moge duidelijk zijn dat iedere organisatie in Nederland en ver daarbuiten baat heeft bij een persoonlijke videoboodschap. Vidismile stelt haar proces geheel af op uw specifieke wensen & behoeften. Met deze flexibiliteit zorgen we ervoor dat geen enkele organisatie iets te kort komt.

Your video, their smile!

Een persoonlijke videoboodschap - zakelijk

Terug naar blog