Het kan! een videoboodschap van Sinterklaas of de Kerstman

Een cadeau voor Kerstmis of Sinterklaas verrijken met een persoonlijke videoboodschap, het is mogelijk op meerdere manieren! Vidismile legt je graag uit hoe...

Vidismile

Laten we eerst in Jip-en-Janneke taal uitleggen wie we zijn en wat we doen, niet geheel onbelangrijk in deze context. Vidismile stelt je in staat om op eenvoudige wijze een videoboodschap toe te voegen aan bijvoorbeeld een wenskaart. Selecteer en bestel je wenskaart, voeg je videoboodschap toe en wij doen de rest. Je videoboodschap wordt omgezet in een QR-code welke we op de wenskaart drukken. De ontvanger kan ik de QR-code scannen met zijn/haar smartphone, waarna de video zonder tussenkomst van derden tevoorschijn komt! Je checkt onze wenskaarten hier.

Scan de QR-code om te zien hoe jouw eigen videoboodschap ontvangen en bekeken kan worden of klik hier.

Videoboodchap Kerstmis

Videoboodschap Sinterklaas / Kerstmis

Maar toen kwam daar onze StickerBox, dé uitvinding waarmee ieder kerst- en sinterklaascadeau kan worden voorzien van een videoboodschap, zo ook van Sinterklaas of de Kerstman zelf.

Het zit zo, onze StickerBox bevat een x-aantal vellen met daarop QR-code stickers. Eén Sticker staat gelijk aan één videoboodschap. Na het scannen van een QR-code sticker wordt je gevraagd een videoboodschap toe te voegen. Voltooi de stappen, bevestig de video et voilà... de sticker verwijst nu door naar jouw persoonlijke videoboodschap.

Waar de video over gaat en wie er in voor komt bepaal je volledig zelf. De mogelijkheden zijn legio:

  1. Maak zelf een videoboodschap en verras je geliefde op persoonlijke wijze
  2. Laat Sinterklaas of de Kerstman iets inspreken en voeg de sticker toe aan je Kerst- of Sinterklaascadeau
  3. Een boodschap van Piet om de kids toe te spreken
  4. Zoek het favoriete Sinterklaasliedje van de kids op en upload deze 'achter' de QR-code

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De StickerBox stelt je dus in staat om ieder geschenk persoonlijk en uniek te maken, met of zonder Sinterklaas en zijn pieten.... Je vindt onze StickerBox in verschillende maten hier.

Ook de Sint en de Kerstman innoveren

Tja, ook Sinterklaas zal vaker overwegen een persoonlijke videoboodschap toe te voegen aan zijn verrassingen. Innovatie is namelijk niet nieuw voor Sinterklaas en de Kerstman. Ze zullen het persoonlijke karakter in de geschenken altijd willen waarborgen. Laat een videoboodschap daar nu net uitermate geschikt voor zijn.

En denk erom, de pieten van Sinterklaas en de elfjes van de Kerstman lezen mee. Dus wie weet ligt er voor jou binnenkort wel een videoboodschap onder de kerstboom of ligt er een in je schoen. 

 

Terug naar blog