Videoboodschap bestellen: Iedere verrassing of kaart mét videoboodschap

Dé online trend van 2019, 2020 én 2021 is personalisatie. Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar artikelen die ze kunnen personaliseren. Denk aan het bijsluiten van een handgeschreven tekst of het toevoegen van initialen en foto's. Deskundigen verwachten dat de trend ook de komende jaren voortzet en dat ondernemingen die het 'persoonlijke aspect' centraal stellen winstgevend zullen zijn. 

Eenvoudig je eigen videoboodschap bestellen

In eerdere blogs hebben we reeds benoemd dat je bij Vidismile een unieke kaart met videoboodschap (of: videoboodschap-kaart) kan bestellen. Bij ons heerste echter het bewustzijn dat het voor kan komen dat geen enkele kaart in de smaak valt, wat dan? Het zou zonde zijn als de consument geen kaart met videoboodschap kan bestellen omdat geen enkele kaart bij hem/haar past. Voor dit (potentiële) probleem hebben we dé oplossing gevonden: onze StickerBox. 

Samen met onze partner ViDGREETS hebben we de StickerBox gelanceerd. De StickerBox bevat het bestelde aantal QR-codes in de vorm van vierkante stickers (afmetingen: 45mm x 45mm). Consumenten kunnen op eenvoudige wijze persoonlijke video's toevoegen aan de QR-stickers. Men hoeft slechts enkele eenvoudige stappen te doorlopen:

  1. Plak een willekeurige QR-sticker op ieder gewenst item;
  2. Scan de betreffende QR-sticker;
  3. Upload een persoonlijke videoboodschap;
  4. Bij tevredenheid, bevestig de video.
Videoboodschap bestellen
Bekijk dit unieke product: klik hier.

Voorzie ieder item van een persoonlijke videoboodschap

Een sticker is vanzelfsprekend toepasbaar op ieder gewenst item. Onze StickerBox stelt consumenten dus in staat om ieder geschenk of product te voorzien van een persoonlijke videoboodschap. Een videoboodschap toevoegen aan een wenskaart, een fles wijn, een bos bloemen of een chocoladereep was nog nooit zo makkelijk. Het minimale bestelvolume is 20. 20 unieke QR-stickers betekent dat 20 verschillende videoboodschappen toegevoegd kunnen worden aan 20 verschillende items. Men kan dus wel een tijdje vooruit. 

Om even terug te komen op het aspect waar we dit blog mee begonnen: personalisatie. In een videoboodschap kan iedere consument zijn/haar eigen verhaal kwijt. Bewegend beeld van een geliefde waar een bepaalde boodschap naar voren wordt gebracht is uniek. Of het nu gaat om een felicitatie, een sterktewens of een bedankje, de boodschap komt uitermate sterk en persoonlijk naar voren. Naar onze mening is een videoboodschap dan ook persoonlijker dan een kaartje met handgeschreven tekst. 

De QR-code, een breed geaccepteerd instrument

De coronacrisis kent natuurlijk louter nadelen. Maar als we een klein pluspuntje mogen uitlichten is dat de algemene acceptatie van de QR-code. In iedere winkel en in ieder restaurant kom je ze tegenwoordig tegen. Bovendien kan een QR-code met iedere smartphone gescand worden: open de standaard camera-app op je mobiele telefoon en scan de code. Complexiteit is niet meer aan de orde. Logischerwijs wordt een uitgebreide uitlegvoucher bijgesloten om eventuele onduidelijkheden te voorkomen.

 Verrassing of kaart met videoboodschap

Met de lancering van de StickerBox heeft Vidismile een primeur. Tot op heden bestaat er geen enkele andere mogelijkheid om een willekeurig item te voorzien van een persoonlijke video. Stiekem zijn we dus best een beetje trots. Deze trots maakt echter al snel plaats voor motivatie om ons unieke product onder de aandacht te brengen. Schaf onze StickerBox aan en maak van ieder product een feestje. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon terecht om je eigen kaart met videoboodschap samen te stellen. 

Your video, their smile

Terug naar blog