Verjaardag? Een persoonlijke videoboodschap als ultieme verrassing!

Het mooie aan jarig zijn is dat je nabije omgeving er alles aan doet om je goed in de watten te leggen. De cadeautjes en lekkernijen zorgen ervoor dat je alle negatieve zaken die rondom je heen gaande zijn even vergeet. Iedereen kent de vraag wel, heb je nog wensen of ideeën voor je verjaardag? Vooral mannen weten deze vraag maar moeilijk te beantwoorden, waardoor een kaartje met een of enkele tientjes in veel gevallen de standaard is. Niet erg toch? Met geld kan iedereen namelijk zijn/haar eigen wensen vervullen. Wel schuilt het gevaar dat geschenken en cadeautjes ongewenst onpersoonlijk worden. Een negatieve ontwikkeling waar Vidismile dé oplossing voor heeft ontwikkeld, een persoonlijke videoboodschap om een verjaardag extra speciaal en persoonlijk te maken!

Een kaart met videoboodschap als verjaardagscadeau

Zo beschikt Vidismile over een uitgebreide collectie aan verjaardagskaarten. Deze kaarten kan men eenvoudig voorzien van een persoonlijke videoboodschap. We printen de video als een QR-code op de verjaardagskaart en leveren hem geheel gratis tot in je brievenbus. 

Waar we eerder spraken over de toenemende standaardisering ten aanzien van verjaardagscadeautjes is dit dé mogelijkheid om iedere kaart uniek en persoonlijk te maken. Zo ontvang je naast een kaart en wat geld ook een verjaardag-videoboodschap die ongetwijfeld de nodige emoties op zal roepen. Probeer het jezelf maar is voor te stellen. Je viert vandaag je 21e verjaardag, ontvang je dan liever een kaart met videoboodschap of een kaart met een kort stukje handgeschreven tekst. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn. Een uniek kaartje in beeld en geluid stelt ons allen tevreden. Ben je benieuwd naar onze verjaardagskaarten die je kunt voorzien van een persoonlijke videoboodschap? Bekijk onze speciale collectie door op onderstaande link te klikken:

Persoonlijke videoboodschap - Verjaardag

Videoboodschap verjaardag

Andere verrassingen met een videoboodschap

Wenskaarten zijn een veel gegeven geschenk ten tijde van een verjaardag. Een kaart met videoboodschap is dan ook een unieke manier om iemand anno 2021 te verrassen. Echter zijn we ons bij Vidismile ook bewust van het feit dat een videoboodschap toepasbaar is op allerlei geschenken. Denk hierbij aan een flesje wijn, een doosje chocola of een bosje bloemen. Daarom heeft Vidismile kortgeleden een product gelanceerd waarmee men ieder verjaardagscadeau kan voorzien van een videoboodschap, de StickerBOX gevuld met QR-code stickers. Eén QR-code sticker staat gelijk aan één videoboodschap. Plak de sticker op ieder gewenst geschenk, upload een video en verras je geliefde. 

De ultieme verrassing voor iedere verjaardag, videoboodschap inbegrepen!

Onze StickerBOX bevat, op basis van je bestelling, een x-aantal QR-code stickers. Mocht je een box bestellen met 20 stickers, kun je 20 geschenken voorzien van een persoonlijke videoboodschap. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk dit gloednieuwe product door op onderstaande link te klikken:

De StickerBOX - Een videoboodschap bij ieder verjaardagscadeau

Geschenk met videoboodschap
Een persoonlijke videoboodschap, verjaardag geslaagd!

De uniciteit en het persoonlijke karakter van een videoboodschap maken een verjaardagscadeau net iets mooier en specialer. Het kost weinig moeite om van een standaard verrassing een persoonlijke verrassing te maken. Het is bovendien spotgoedkoop en voor iedereen betaalbaar. Bestel daarom nu je eigen kaart met videoboodschap of schaf onze StickerBOX aan om ieder geschenk te voorzien van een boodschap in beeld & geluid. Een verjaardag wordt pas echt speciaal als de verrassing een persoonlijke videoboodschap bevat!

 

Terug naar blog