Persoonlijke kaarten met videoboodschap

Wenskaarten gaan al lang mee. In de 15e eeuw ontstonden de eerste wenskaarten en in de 19e eeuw werd de eerste officiële kerstkaart gedrukt. Het is bijzonder dat een product met een dergelijke geschiedenis anno 2021 nog steeds populair is, zowel onder jongeren als onder ouderen. Ook in dit digitale tijdperk is de wenskaart een veel gezien product, voornamelijk als verjaardagsgeschenk. Vanzelfsprekend heeft de wenskaart zich de afgelopen jaren ontwikkeld. De wenskaart uit de 15e eeuw is immers niet meer te vergelijken met de wenskaart van nu. In dit blog leggen we de focus op de meest recente en belangrijke ontwikkeling, de overgang naar persoonlijke kaarten. Het persoonlijke aspect binnen wenskaarten wordt alsmaar belangrijker voor afnemers. Dat geldt overigens voor alle producten in de geschenkenbranche. Maar wat maakt een wenskaart nu een 'persoonlijke kaart'?

Persoonlijke wenskaart

Soorten persoonlijke kaarten

Er zijn verschillende manieren om een wenskaart te voorzien van een persoonlijk karakter. Let wel, we spreken hier over kaarten die online te bestellen zijn en rechtstreeks bij de ontvanger geleverd kunnen worden. Zo werd het enkele jaren geleden mogelijk om je eigen tekst te verwerken in kaarten. De boodschap werd zodoende al een stuk persoonlijker. Snel hierna werd het eveneens mogelijk om persoonlijke foto's te verwerken in kaarten. Op deze manier werden de kaarten gevisualiseerd met eigen foto's van bijzondere momenten.

Kaart met videoboodschap

Dé specialiteit van Vidismile en tevens het toppunt van de productsoort 'persoonlijke kaarten', een kaart met videoboodschap. Een video is uitermate geschikt om je boodschap zo uniek en persoonlijk mogelijk over te brengen. Je spreekt de ontvanger immers op directe wijze toe in combinatie met bewegend beeld, hoe cool? We zien je denken, een fysieke wenskaart in combinatie met een digitale videoboodschap, hoe werkt dat? We zullen het je kort uitleggen:

Bij Vidismile werken we met innovatieve QR-technologie. Na de upload van je videoboodschap zet ons systeem de video om in een unieke QR-code. Deze QR-code drukken we vervolgens op de door jouw bestelde wenskaart. Anno 2021 kun je een QR-code eenvoudig scannen met de camera-app van een smartphone. Slechts in uitzonderlijke gevallen is een QR-code scanner-app nog noodzakelijk. Het mooie van onze module is dat je niet technisch onderlegd hoeft te zijn om er gebruik van te maken. Bovendien hanteren we een spotprijs voor de kaart met videoboodschap, namelijk €3,99. Reden genoeg om ons unieke product eens uit te proberen. Bekijk onze verjaardagskaarten eens. Een leuk geschenk voor een verjaardag, videoboodschap inbegrepen!

Kaart met videoboodschap

Persoonlijke kaarten in ontwikkeling

Waar de ontwikkeling van het persoonlijke aspect stopt weet niemand. Misschien over twee jaar maar misschien ook nooit. Wat we wel weten is dat we bij Vidismile continu bezig zijn om onze kaarten nóg specialer en persoonlijker te maken. Houd ons in de gaten en blijf op de hoogte van de meest innovatieve ontwikkelingen. 

Je eigen videoboodschap maken

Bij Vidismile ben je niet per definitie aangewezen op onze kaartcollectie. Onze StickerBOX bevat QR-code stickers waarmee je ook je eigen kaarten kan voorzien van een videoboodschap. Op deze manier kan je ook eigen persoonlijke kaarten creëren. Ontdek hoe 'je eigen videoboodschap maken' werkt.

Terug naar blog