GoGreets wordt Vidismile

We hebben besloten een naamswijziging door te voeren en gaan voortaan door het leven als Vidismile. 

Waarom Vidismile?

Het kernbegrip voor onze organisatie is 'de videoboodschap'. Een persoonlijke video als aanvulling op een verrassing, wenskaart of relatiegeschenk zorgt voor een moment van gemeende blijdschap en vreugde. Een glimlach is het uiteindelijke doel, zowel voor de ontvanger als voor de verstuurder. In brainstormsessies over een nieuwe naam stond dan ook de volgende gedachte centraal: 

Een videoboodschap welke leidt tot een moment van blijdschap

Een gedachte die op compacte wijze ondergebracht moest worden in een naam van slechts enkele letters: Vidismile. We hopen ten zeerste dat de nieuwe naam in de smaak valt. 

Nieuwe naam, ander concept?

Simpel antwoord: Nee. De nieuwe naam is gekozen om de volledige lading van ons concept beter te dekken. Datzelfde concept is op inhoudelijk niveau niet veranderd. Ook met Vidismile voeg je een videoboodschap toe aan wenskaarten en andere verrassingen. 

We willen graag afsluiten met een aankondiging waar we binnen Vidismile erg naar uitkijken. Intern zijn we namelijk druk bezig met de ontwikkeling van een volledig nieuw product. Naast de nieuwe naam mogen jullie op korte termijn dus ook een geheel nieuw product verwachten. Een innovatief product, waarbinnen de videoboodschap wederom centraal staat. Stay tuned!

Terug naar blog