Een kaart met videoboodschap (als een QR-code!)

Een kaart met videoboodschap of een videoboodschap-kaart. De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat deze begrippen steeds meer gebruikt worden. Een fysieke en traditionele wenskaart met bewegend beeld én met geluid. Hoe werkt dat en wat maakt een dergelijk product zo speciaal? Gezien het innovatieve karakter van de kaart met videoboodschap roept het product in sommige gevallen nog de nodige vraagtekens op. Als aanbieder van verschillende producten waarbinnen de persoonlijke videoboodschap centraal staat, voorziet Vidismile je van antwoorden op veelgestelde en begrijpelijke vragen. 

Een videoboodschap-kaart, hoe werkt dat in de praktijk?

Anno 2021 zien we twee verschillende vormen van een persoonlijke video's die verspreid worden met kaarten. Zo bestaan er kaarten die direct na het openslaan een persoonlijke video afspelen. Vidismile gebruikt echter een andere methodiek, namelijk QR-code technologie. Na het uploaden van de persoonlijke videoboodschap zorgt ons systeem ervoor dat de video wordt omgezet in een unieke QR-code. Deze code wordt op professionele wijze op de kaart gedrukt. Een QR-code is vandaag de dag met iedere smartphone eenvoudig te scannen door de standaard camera-app te gebruiken. Na ontvangst scant de ontvanger de QR-code met zijn/haar smartphone, waarna de videoboodschap -zonder tussenkomst van derden- direct wordt afgespeeld. Een verrassende en kostenefficiënte manier om geliefden te verrassen. De kosten voor een kaart met videoboodschap bedragen bij Vidismile slechts €3,99.

De QR-code is dus een cruciaal instrument binnen het Vidismile-proces. De code wordt gerealiseerd na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen. Voor een concreet beeld van deze stappen verwijzen we je graag door naar onze hoe-werkt-het pagina

 Kaart met videoboodschap

Kan ik mijn eigen kaartontwerp aanleveren?

Het antwoord op deze vraag is simpel, ja dat kan! Voor speciale gelegenheden kan het wenselijk zijn om een eigen kaart met videoboodschap onder de aandacht te brengen, denk aan trouwkaarten, geboortekaarten en jubilea-kaarten. Mocht dit het geval zijn kan contact gelegd worden met ons centrale e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat dit in orde komt. Ook speciaal op maat gemaakte kaarten (incl. een persoonlijke videoboodschap) bieden we aan tegen de scherpste tarieven.

Waarom kiezen voor een kaart met videoboodschap?

Wellicht trappen we hier een open deur in, maar een videoboodschap zorgt ervoor dat de wenskaart vele malen persoonlijker wordt. Uiteindelijk is het persoonlijk karakter de reden waarom je geliefden verrast met een wenskaart. Je wilt dat ze zich persoonlijk benaderd voelen door hetgeen wat je in de wenskaart naar voren brengt. Of dat nu een handgeschreven tekst, een foto of een video is, het persoonlijke aspect staat centraal. Bij Vidismile zijn we van mening dat een video bij uitstek de meest persoonlijke manier is om iemand te verrassen. Laten we is in de rol van de ontvanger kruipen, wij ontvangen liever een emotierijke videoboodschap dan een foto of een handgeschreven tekst. Daarnaast blijft het natuurlijk speciaal om een fysieke wenskaart te voorzien van bewegend beeld. Een bijzondere combinatie, dus een bijzondere verrassing. 

Naast kaarten kun je bij Vidismile ook de zogeheten StickerBox bestellen. Deze box bevat sheets met QR-code stickers. Eén QR-code sticker kun je voorzien van één videoboodschap en vervolgens toevoegen aan ieder gewenst item. Je bent dus niet toegewezen op onze kaartcollecties. Met de StickerBox kun je ook andere items eenvoudig voorzien van een persoonlijke videoboodschap. Ontdek zelf welk product het beste bij je past door onze collecties te bekijken.

Videoboodschap kaart

Terug naar blog